Destilerija Momirović

Snažan ukus zadovoljstva!

Proizvodi Destilerije Momirović

Sa ponosom predstavljamo rakiju od šljive, kajsije, dunje i kruške, a za prave sladokusce tu je i liker sa medom. Iza njihovih imena stoje posebne priče, a iza nezaboravnog ukusa dugogodišnja tradicija i umeće.

Rakija od šljive

Vizantija

1.670,00 RSD

Svi znamo koliko je teško napraviti dobru rakiju od šljive, a da bude drugacija od onoga sto smo vec probali. Upravo VIZANTIJA, rakija od šljive Momirović je drugačija i posebna. Ćilibarna boja sama po sebi mami na degustaciju, a napravljena je od tri sorte šljive i to Čačanske rodne, Čačanske lepotice i Čačanske rane.

Rakija od šljive

Vojvoda

1.020,00 RSD

Uz tako zvučan naziv kao sto je titula Vojvoda ovo je prvi proizvod iz destilerije Momirović, sada već nadaleko prepoznatljiv. Višedecenijsko znanje i iskustvo, garant su kvaliteta ove rakije od šljive.

Rakija od kruške

Karmen

1.620,00 RSD

Šta Vam prvo padne na pamet kada se kaže KARMEN? Pa naravno nadaleko poznata sorta kruške. I ova ukusna voćka dobila je svoj rakijski smisao u domaćinstvu Momirović koje pravi visoko kvalitetne rakije.

Rakija od dunje

Ormar

1.780,00 RSD

Rakija od dunje ORMAR za koju je prva asocijacija mirisno, lepo, starinsko. Već sa prvim gutljajem prisetićemo se kako su naše bake nekada čuvale dunje baš tamo na ormaru, a one nas mamile i retko nam bile dostižne. Vratite se u prošlost uz samo par gutljaja osvežavajuce rakije od dunje, mirisa prepletenog sa hrastovinom, koji budi najdraže uspomene.

Rakija od kajsije

Zora

1.575,00 RSD

Ako ipak poželite u nekom trenutku da uživate u  bojama zrelih kajsija, budite budni i sačekajte ZORU. Predlazemo da probate rakiju od kajsije Momirović. Napravljena je od dve sorte kajsija: Mađarska najbolja i Kečkemetska ruža i odlezava 2 god u inoksu. Ostavlja potpuno zaokruzen i voćni utisak u svakom trenutku konzumacije. Najbolja kombinacija je kada se služi na temperaturi od 18-22 stepeni uz neki čokoladni desert.

Liker sa medom

Žudnja

1.224,00 RSD

Ako ste ipak sladokusac i ne možete da odolite slatkišima, onda Vam toplo preporučujemo da uz neko bobičasto voće ili desert , probate liker sa medom i propolisom zvani ŽUDNJA. Ovaj liker je jedan od najukusnijih slatkih pića, napravljen od najboljeg livadskog i lipovog meda u kombinaciji sa rakijom od jabuke Ajdared i Zlatnog delišesa.