„Nema dobre rakije bez dobrog voća“ znao je deda Marko da kaže održavajući porodični voćnjkak. Kao i svaki domaćin pod Valjevskim brdima i Šabačkim proplancima gde je voće samo od sebe bilo blagorodno, a kamoli kad bi mu se bar malo posvetila pažnja, i deda Marko kao i pre njega, uvek su uživali pored kazana i buradi. Pričali o iskustvima u proizvodnji, prisećali se rodnih godina i hvalili svojim radom i kvalitetnom rakijom .

Ponosno predstavljamo rakiju od šljive, kajsije i dunje, rakije za koje se slatko, sočno voće u najvećoj tehnološkoj zrelosti prikuplja  isključivo sa porodičnih voćnjaka.

Zahvaljujući našim voćnjacima možemo da garantujemo stalni kvalitet i  prepoznatljiv ukus rakija Vojvoda. Ponosimo se rakijom od šljive i kajsije, a ponosićemo se i drugim voćnim rakijama kada mlado voće kruške počne da rađa.

Nadmorska visina preko 200 metara i položaj voćnjaka u Svileuvi  gde ga Sunce i umiva i pokriva, stavljali su  iskusne kazandžije  na slatke muke kad god poteče porodična rakija. Ideja da se rakija pokaže svetu rasla je oduvek da bi 2005.god. ugledala svoju svetlost, hvaleći se svojim ukusom i imenom Vojvoda.