„Нема добре ракије без доброг воћа“ знао је деда Марко да каже одржавајући породични воћњкак. Као и сваки домаћин под Ваљевским брдима и Шабачким пропланцима где је воће само од себе било благородно, а камоли кад би му се бар мало посветила пажња, и деда Марко као и пре њега, увек су уживали поред казана и буради. Причали о искуствима у производњи, присећали се родних година и хвалили својим радом и квалитетном ракијом .

Поносно представљамо ракију од шљиве, кајсије и дуње, ракије за које се слатко, сочно воће у највећој технолошкој зрелости прикупља  искључиво са породичних воћњака.

 Захваљујући нашим воћњацима можемо да гарантујемо стални квалитет и  препознатљив укус ракија Војвода. Поносимо се ракијом од шљиве и кајсије, а поносићемо се и другим воћним ракијама када младо воће крушке почне да рађа.

Надморска висина преко 200 метара и положај воћњака у Свилеуви  где га Сунце и умива и покрива, стављали су  искусне казанџије  на слатке муке кад год потече породична ракија. Идеја да се ракија покаже свету расла је одувек да би 2005.год. угледала своју светлост, хвалећи се својим укусом и именом Војвода.